GRATIS Audio-training

“Zwakke prestaties managen”

Leer hoe je zwakke prestaties kan managen

Indien iedereen altijd goed zou presteren, zou er weinig behoefte zijn aan managers. In werkelijkheid zijn er natuurlijk heel wat problemen met prestaties die je moet aanpakken. De meeste teamleaders vinden dit aspect niet leuk, maar de beste leiders gaan de harde kant van de job niet uit de weg.

De oplossing?

Met deze gratis audio-training help ik je om dit minder leuke aspect van jouw job op een positieve manier aan te pakken. Ik leer je in enkele eenvoudige stappen hoe je zwakke prestaties kan managen én hoe je jouw medewerker weer op het goede spoor krijgt.

JA GRAAG, DEEL DEZE GRATIS
AUDIO-TRAINING OOK MET MIJ! (ook als PDF beschikbaar)

 

Mijn naam is Fabienne Renders. Ik ben Learning & Development specialist, maker van Start-to-Lead® en eigenaar van TalentMakers. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als adviseur en interim manager in Human Resources en in Learning & Development bij gerenommeerde bedrijven.

Ik heb opleidingsprogramma’s uitgetekend voor duizenden medewerkers op vlak van interpersoonlijke vaardigheden zoals zelfinzicht, communicatie-, management- en leiderschapsvaardigheden.

Pin It on Pinterest