Privacy en cookie beleid TalentMakers BVBA

Versie 1.2. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24/09/2018.

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons en dat waarderen we!
Daarom zien we het als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy en persoonsgegevens te beschermen. Op deze pagina lichten we toe welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee jouw gebruikservaring willen verbeteren.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van TalentMakers BVBA, een vennootschap waarvan de zetel is gevestigd te 3140 Keerbergen, Rozenweg 32 en die is ingeschreven in het KBO onder het nummer 0455.099.353.

Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website accepteer je ons privacy beleid. TalentMakers respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons geeft, vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde persoonsgegevens
Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten, vragen we je om enkel de noodzakelijke persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienst te kunnen verlenen. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van TalentMakers of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken en nooit doorgeven aan derden.
Gegevens die we vragen en verzamelen: jouw voornaam en e-mailadres wanneer je een gratis product downloadt; jouw naam, adres en desgevallend BTW nummer wanneer je een dienst of product aankoopt; jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer wanneer je een vraag stelt via ons contactformulier; jouw login gegevens voor toegang tot onze online leeromgeving.

De verwerking van jouw persoonsgegevens omvat geen profiling en je zal door ons evenmin aan geautomatiseerde beslissingen worden onderworpen.

Communicatie
Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren gedurende een termijn van 24 maanden, waarna de berichten worden vernietigd. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens indien die relevant zijn.
Indien je via een opt-in formulier toestemming gegeven hebt, sturen we jou regelmatig een e-mail; maar niet te veel! J.
Deze mails bevatten waardevolle inhoudelijke artikels en informatie, uitnodigingen voor gratis en betalende activiteiten, … en een link waarmee je jezelf op om het even welk moment eenvoudig kan uitschrijven. We zullen steeds ijveren om alle Europese en andere lokale regelgeving te respecteren.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die op je computer opgeslagen worden bij het bezoeken van een website en die gebruikt worden om bijvoorbeeld je persoonlijke voorkeuren te onthouden. Zoals alle websites maakt ook TalentMakers gebruik van cookies, om het gebruik van onze website door bezoekers te kunnen analyseren. Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van onze website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van TalentMakers of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om inzicht te krijgen in hoe de website gebruikt wordt.

Ten gevolge van recente wetswijzigingen worden alle websites die gericht zijn op bepaalde delen van de Europese Unie verplicht om jouw toestemming te vragen voor het gebruik of opslaan van cookies en gelijkaardige technologieën op jouw computers of mobiele apparaten. Deze cookie policy geeft je duidelijke en volledige informatie over de cookies die wij gebruiken en hun doel.

Soorten cookies
Hoewel er verschillende soorten cookies bestaan, onderscheiden qua functionaliteit, herkomst of bewaartermijn, maakt de wetgeving hoofdzakelijk een onderscheid tussen functionele of technisch noodzakelijke cookies enerzijds en alle andere cookies anderzijds.

Wij gebruiken cookies om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden en jouw gebruiksgemak te verhogen. Wij hanteren de volgende cookies:

  • Functionele cookies: om het gebruik van de website makkelijker te maken, bijvoorbeeld om je bij een herhaalbezoek te herkennen, zodat je sneller kunt inloggen.
  • Analytische cookies: om gebruiksstatistieken te verzamelen en deze met name te gebruiken voor verdere verbetering en vernieuwing van de website.
  • Tracking cookies: om te onderzoeken welke andere webpagina’s onze bezoekers nog meer bezoeken en om daarop gerichte marketing acties uit te kunnen voeren.

Jouw toestemming
Bij jouw eerste bezoek aan onze website wordt je gevraagd om onze verschillende soorten cookies te aanvaarden. Je kan categorie per categorie cookies toestaan of weigeren. Je kan te allen tijde de cookie instellingen voor onze website wijzigen via de hyperlink onderaan onze website en aldus jouw toestemming intrekken.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kan je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services op onze website niet meer correct functioneren wanneer cookies zijn uitgeschakeld in jouw browser.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid, tenzij we vooraf jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt nooit met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden met onze werknemers of aangestelden. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren zoals in deze privacy policy aangegeven.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Bovenaan zie je steeds de datum van de meest recente update. We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen en volgen de regelgeving hierover op.

Keuzes voor persoonsgegevens en aanpassen/uitschrijven/schrappen/overdragen
We bieden je de kans om zelf jouw gegevens eenvoudig uit onze e-maillijst te verwijderen.
Op aanvraag kunnen we je ook inzage geven in welke gegevens bij ons bewaard worden en deze kunnen indien je wenst, aangepast of verwijderd worden uit onze informatie. Indien je dat wenst kunnen wij de door ons bewaarde gegevens overgedragen aan een andere verantwoordelijke in gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm.

Je kan jouw rechten uitoefenen door ons daartoe te contacteren, hetzij per e-mail naar info@talentmakers.eu, per post naar TalentMakers BVBA te 3140 Keerbergen, Rozenweg 32  of door gebruik te maken van het onderdeel “Contact” op de website, mits bijvoeging van een kopie van jouw identiteitskaart.

Andere website(s)
Soms staat er op onze website een link of verwijzing naar een andere website. Volg je zo’n link naar een andere website? Houd er dan rekening mee dat zij hun eigen privacy beleid hebben en wij hier niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor zijn.

Recht om klacht in te dienen
Je beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit:
Geschillenkamer, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel,
Tel +32 (0)2 274 48 00, Fax +32 (0)2 274 48 35, e-mail: contact@apd-gba.be
Dit laat een voorziening voor een burgerlijke rechtbank onverlet.
Indien je schade zou lijden als gevolg van de verwerking van jouw persoonsgegevens, kan je een vordering tot schadevergoeding instellen.

Pin It on Pinterest